02. november 2019
Het is begin september en een paar dagen voor onze vakantie. Ik ben druk met het afronden van werk en het inpakken van alle spullen. Ik check mijn e-mail nog een keer en ik zie hier een aanvraag voor een leuke opdracht staan. Het gaat om een aantal producten voor de webshop van Sonnema. De deadline ligt vlak na terugkomst van de vakantie en ik twijfel of ik het wel ga halen. Tegelijkertijd begin ik een plan te maken, want wat als ik een gedeelte van de spullen meeneem..

09. juli 2019
Het is wat stil geweest op het gebied van blogs schrijven en jullie op de hoogte houden, maar dat betekent niet dat ik ook echt stil heb gezeten. In het voorjaar kwam er een leuke opdracht op mijn pad. Ik mocht voor een grote familie portretfoto’s en groepsfoto’s maken tijdens een veertigjarig huwelijksfeest. Op een mooie plek in Sint-Annaland bij de Jachthaven. Ondanks dat het een zeer warme dag was met veel fel licht heb ik tot tevredenheid van de familie leuke foto’s af kunnen leveren.

31. december 2018
Iedereen die op Instagram zit heeft vast al een heleboel posts voorbij zien komen met de beste 9 foto’s van het afgelopen jaar. Voor de een is dit een mooi overzicht van hoeveel likes hij/zij heeft gekregen en voor de ander een mooi terugblik op het afgelopen jaar. Wanneer ik mijn overzicht erbij pak, blik ik terug op een mooi en creatief fotografie jaar. Veel geleerd en ontdekt.

20. november 2018
Na een lange zomer heb ik altijd wat opstart problemen in de herfst. Het is weer vroeger donker het is kouder en natter en hier moet ik altijd even aan wennen. Gelukkig heeft deze jaargetijde ook zo zijn voordelen, helemaal wanneer er een herfst zonnetje schijnt. De natuur is prachtig en de stad krijgt aan het begin van de ochtend en avond een extra mooie glans over de gebouwen.

08. oktober 2018
De afgelopen jaren heb ik al heel wat zonsondergangen gefotografeerd en ik blijf het mooi vinden. De lucht die langzaam van kleur verandert in het blauwe uurtje tot het moment dat de zon daadwerkelijk onder zakt en op een heldere avond voor veel verschillende kleuren in de lucht zorgt.

08. september 2018
Afgelopen week werden de molens verlicht in de verlichtingsweek bij Kinderdijk. Ook al woon ik er redelijk dichtbij, ik heb de de molens nog nooit bezocht met mijn camera.

01. september 2018
De website is live! mireilletuitphotografie.nl is vanaf vandaag een feit.